چیلر بی صدا
به صورت کلی، طراحی چیلر بی صدا کاملاً غیر ممکن و دارای هزینه بسیاری می باشد از این رو بهتر است از کلمه چیلر کم صدا به جای عنوان چیلر بی صدا استفاده کرد. میزان کم صدا بودن دستگاه وابسته به نوع چیلر می باشد. چیلرها در دو دسته اصلی چیلرهای تراکمی و چیلرهای جذبی قرار می گیرند که در حالت کلی ساختار، سیکل و ویژگی‌های خاص ‌خود را دارا می باشند و نحوه عملکرد آنها نسبت به نوع دیگر کاملا متفاوت بوده ولی در هر دو هدف خنک کاری می باشند. چیلر جذبی، در ساختار خود کمپرسور ندارد و به دلیل آن که یکی از عوامل مهم در تولید صدا در چیلرهای تراکمی کمپرسور می باشد. چیلرهای جذبی در مقایسه با نوع تراکمی از صدای کمتری برخوردار می باشد و این یکی از ویژگی‌های مثبت چیلرهای جذبی به حساب می‌آید.
در ساختار چیلرهای تراکمی با کمپرسور، فن های کندانسور نیز باعث تولید صدا می شوند چیلرهای آب خنک که معمولاً در داخل موتورخانه قرار می گیرند از فن کندانسور استفاده نمی کنند و به جای فن دارای برج خنک کننده می باشند به دلیل آن که برج خنک کننده در فضای باز نصب می شود. صدای کارکرد آن اهمیتی ندارد اما چیلرهای هوا خنک که معمولاً در فضای آزاد نصب می‌شوند از کندانسور هوا خنک استفاده می شود تنها صدای قابل توجهی را به وجود می‌آورند.
روشهای کاهش صدای چیلر و رسیدن به چیلری بی صدا
چیلرهای بی صدا یا کم صدا دارای ویژگی های خاصی هستند که با استفاده از تکنولوژی های گوناگون می توان صدای دستگاه را کاهش داد که در ادامه به معرفی این تکنولوژی ها پرداخته شده است.
استفاده از کمپرسورهای اسکرو یا اسکرال به جای کمپرسور های پیستونی
در کمپرسورهای اسکرو و اسکرال، جریان مبرد خروجی به صورت یکنواخت تر و تقریباً پیوسته در مقایسه با کمپرسور های پیستونی حرکت می کند که به این امر دستگاه دچار ارتعاش نمی‌شود و تمام این عوامل موجب می گردد دستگاه صدای کمتری تولید نماید.
استفاده از مافلر در خروجی کمپرسور
برای ایجاد یکنواخت تر کردن جریان مبرد خارج شده از کمپرسور، از قطعه هایی به نام مافلر که به عنوان صدا خفه کن شناخته می شوند در بخش خروجی کمپرسور استفاده می گردد. وظیفه این قطعه ایجاد تعلل در مسیر مبرد و یکنواخت ساختن جریان می‌باشد و موجب می‌شود ارتعاش و صدا به میزان قابل توجهی کاهش پیدا نماید.
قرار دادن کمپرسور در داخل باکس عایق کاری شده از نظر صوتی
با قرار دادن یک باکس عایق کاری شده از دیدگاه صوتی در اطراف کمپرسورها می توان صداهای تولید شده به وسیله کمپرسور را حذف نمود. گاهی اوقات به جای باکس از پوشش هایی مطابق با فرم خارجی بدنه کمپرسور برای کاهش صدای ناشی از عملکرد کمپرسور استفاده می شود.
استفاده از چند کمپرسور به جای یک کمپرسور
زمانی که از چند کمپرسور به جای یک کمپرسور استفاده شود علاوه بر کنترل عملکرد کمپرسورها به نوبت و کاهش مصرف انرژی می توان صدای کارکرد دستگاه را کاهش داد به عبارتی به جای اینکه از یک کمپرسور ۲۰ تن در مدار استفاده شود از دو کمپرسور 10 تن استفاده می گردد تا در حداکثر مواقع که به میزان کمتر از ۵۰ درصد توان کاری نیاز باشد فقط یکی از کمپرسورها فعالیت کند تا صدای کمتری ایجاد گردد.
استفاده از تکنولوژی های به روز مانند اینورتر در کمپرسور ها
زمانی که کمپرسور ها از نوع اینورتر باشند، متناسب با توان مورد نیاز دور کمپرسور بالا می رود و نیازی نیست که همواره کمپرسور با دور های بالا عمل نماید که علاوه بر کاهش مصرف برق و اصطحکاک سیستم صدای کمتری نیز تولید می شود و به هدف اصلی که تولید چیلر بی صدا یا کم صدا می باشد نزدیک تر می شود.
استفاده از کمپرسورهای به روز و جدید
بالا بردن کیفیت و کاهش مصرف انرژی از اهداف شرکت‌های کمپرسور سازی می باشد علاوه بر این دو هدف مهم کاهش صدای کاری سیستم ها نیز از دغدغه های شرکت های کمپرسور سازی می باشد. با توجه به کاتالوگ محصولات شرکت تولیدی کننده کمپرسور توان کار کمپرسور ها بر حسب دسی بل بیان می گردد که در نسل جدیدتر کمپرسورها این میزان کاهش پیدا نموده است.
محصور سازی کامل چیلر
اگر چیلر در موقعیتی نصب شده باشد که موجب آزار و اذیت همسایه ها گردد و یا محل قرارگیری آن در پروژه های صنعتی به نحوی باشد که در روند فعالیت اختلال ایجاد نماید یکی از راهکارهای مهم و مناسب استفاده از دیوارهای چند لایه عایق دار در اطراف چیلر البته بدون پوشش سقف می باشد تا صدا به جای انتشار در اطراف به سمت بالا منتشر گردد.
ساخت اتاقک مخصوص برای پوشش کل چیلر
استفاده از اتاقک با دیواره ها و سقف با لایه های جاذب صدا از جنس الیاف، فوم  و … فشرده شده در اطراف چیلر نصب می شود منجر به کاهش صدای منتشر شده به اطراف می شود. در این روش برای ورود و خروج هوا باید شیار های هوایی که مجهز به صدا خفه کن می باشد بر روی بدنه ی اتاقک تعبیه گردد.​​​​​​​